WordPress-utbildningar

Hemsida med WordPress-utbildningar för företag, föreningar och privat personer

Hemsida som du bygger själv – WordPress-utbildningar som finns i Växjö lär dig hur. Här i hittar du intensiv-utbildningar och kurser i lugnt tempo med träffar varannan vecka, som sträcker sig över några veckor. Vi utgår från deltagarnas nivå samt mål med sin hemsida. Du lär dig att administrera din hemsida på ett enkelt och professionellt sätt. Utbildningarna ger dig de verktyg du behöver för att vidareutveckla din domän till nya nivåer. Kurserna ger dig den kompetens du behöver.

Vad är WordPress?

Med worrdpress-utbildningar så får du kunskapen att hantera ett wordpress CMS själv. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg som innehåller många möjligheter. Med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet kan du hantera din hemsida efter just dina behov.  Idag är WordPress det mest populära content management systemet (CMS) i Sverige och lämpar sig för såväl privatpersoner som företag. Med WordPress kan du logga in och hantera dina hemsidor från vilken dator som helst. Vare sig du är hemma, på tåget eller på semester kan du enkelt utföra underhåll. Dessutom bygger WordPress på Open-Source vilket innebär att det är gratis.

WordPress-utbildningar när du behöver kunskap om hur man bygger en bra hemsida som också säljer?

Sökmotors-optimering av en webbshop eller wordpress sidan är en av de viktiga delar som behövs för en bra hemsida. Hur man får sitt budskap att nå ut till sin tänkta målgrupp avgörs av sökmotorerna algoritm som hämtar in informationen från hemsidor. WordPress-utbildningar där du kan lära dig hur texter till hemsidan bör formuleras och fyllas med rätt information för att nå din målgrupp. Försäljning med hjälp av hemsidor och webbutiker är det nya normala. Så vill du lära dig att bli bättre på att sälj digitalt så  finns kurserna här för dig. Så ta en titt på vilken utbildning som fyller dina behov bäst. Så ger wordpress-utbildningar dig det du behöver.

Picture of Mikael Bexander

Mikael Bexander

Kursledare Wordpressutbildningen
Svenska Mediatricket AB