Om oss

Svenska Mediatricket AB

Publicerings policy

Vi publicerar innehåll som syftar till att ge läsaren olika alternativ att utvecklas inom de ämnen vi håller kurser eller förser sociala medier och webbsidor med. Vi respekterar etiska regler och människors integritet. Svenska mediatricket bygger på förtroende genom kunskap, våra publiceringar av relevanta ämnen inom digital kommunikation. Bland det våra digitala kanaler Publicerar finns det alltid några läsare som har bättre kunskap om än aldrig så pålästa medarbetare. Att ha fel och vara ovarsam påverkar det förtroende som är avgörande för vår trovärdighet och relevans för val av digitala kanaler.

Värdegrund

Våra kärnvärden är:

  • Kunskapsdelning
  • Inkluderande
  • Utvecklande

Svenska Mediatricket AB är ett företag som utbildar företag, föreningar och privatpersoner, genom kurser, publiceringar och föreläsningar. Medarbetare har en bred blandning av kunskap, och erfarenhet inom de ämnen som vi publicerar på svenska-mediatricket.se. Vi publicerar innehåll som syftar till att ge läsaren olika alternativ att utvecklas inom de ämnen vi håller kurser eller förser sociala medier och webbsidor med.

Mediatrickets vision

Mediatrickets är den mest eftertraktade samarbetspartnern för företag, föreningar och privatpersoner som vill hantera digitalkommunikation, hemsidor och sociala medier professionellt.

Mediatrickets mission

Mediatricket erbjuder kunder, deltagare och läsare kunskap med hög kvalité som ger möjlighet till personligutveckling, för såväl nybörjare som erfarna deltagare. Målsättningen att skapa digitala lösningar som lämpar sig för varje enskild deltagares målsättning.

Digitala Kanaler

Mediatrickets digitala kanaler är avsedda att kommunicera kunskap, kurser, nyheter och relevant information inom digital kommunikation, försäljning, fotografering i form av nyhetsbrev, hemsida sociala medier och video plattformar.

Den digitala mötesplattformen (Zoom) används för digitala möten samt aktiviteter som arrangeras av Svenska Mediatricket.

Moderering av inlägg och kommentarer i klubbens digitala kanaler som bryter mot gällande lagstiftning görs av utsedda styrelsemedlemmar. Självklart bemöter vi varandra respektfullt även i de digitala kanalerna.

Bild av Mikael Bexander

Mikael Bexander

Kursledare Wordpressutbildningen
Svenska Mediatricket AB