Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zoom kurs  ”Egen hemsida WordPress Grundkurs.” S20240214

februari 14 @ 18:00 - februari 28 @ 20:30

3,712.00kr
Zoom Kurs Egen hemsida Wordpress Grundkurs

Zoom kurs  ”Egen hemsida WordPress Grundkurs.”

WordPress grundutbildning. Skapa en hemsida och hantera din webbplats – kursen vänder sig till dig som är aktiv i en förening, har ett företag eller kanske helt enkelt vill skaffa dig en privat egen hemsida, och som har en önskan att lära dig att skapa och hantera en hemsida. Och också att få den besökt!

Kursinnehåll
I WordPress grundutbildning får du lära dig allt det viktiga i processen att skapa en hemsida och att hantera din webbplats. Du får även arbeta med att anpassa din hemsida med elementor. Elementor är ett tillägg för kreativ design och funktion för en modern hemsida.

Förkunskaper
Kursen är en grundkurs – du behöver inga förkunskaper men en bra datavana är en fördel.

Material
I kursen ingår en övningssida att bygga upp och lära sig att hantera en WordPress hemsida på rätt sätt.Sidan kan sedan importeras till din egen domän efter färdigställandet. Video bibliotek med grunden för hur du hanterar en WordPress sida är tillgängligt mellan träffarna, samt det material gruppen tar fram under träffarna.

Kursledare
Ledare, Mikael Bexander med över tio års erfarenhet att utbilda företagare och föreningar i WordPress och digitala kommunikationslösningar .

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära dig hur du bygger en webbutik och kopplar ihop din webbutik med Facebook och Instagram finns ett antal kompletterande kurser där du har möjlighet att utveckla dig vidare

Bra att veta
Kursen omfattar tre träffar och tid bör avsättas mellan träffarna för att tillgodogöra sig kursinnehållet så bra som möjligt. Kursen utgår från kursdeltagarnas grundkunskaper och målsättningar för att diskussioner frågor och funderingar ska komma så nära kursdeltagarnas individuella målsättning. Avsteg eller förändringar i arbetsplanen sker efter behov i samråd med kursdeltagare för att uppnå ett bra resultat av uppsatta mål.

WordPressutbildningen strävar efter att hålla hög kvalité på kurserna. Grupperna är små och våra ledare utbildas kontinuerligt för att hänga med i den digitala utvecklingen.

Zoom kurs  ”Egen hemsida WordPress Grundkurs.

Onsdagar

14/2 – 2024    18.00-20.30  (pauser 2×15 minuter alternativt en 30 minuters paus cirkelns val)

21/2 – 2024 18.00-20.30 (pauser 2×15 minuter alternativt en 30 minuters paus cirkelns val)

28/2 – 2024 18.00-20.30 (pauser 2×15 minuter alternativt en 30 minuters paus cirkelns val)

Details

Start:
februari 14 @ 18:00
End:
februari 28 @ 20:30
Cost:
3,712.00kr
Event Category:

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biljetter är inte längre tillgänglig
Picture of Mikael Bexander

Mikael Bexander

Wordpressutbildningen
Svenska Mediatricket AB

Zoom Kurs Egen hemsida Wordpress Grundkurs