Laddar Evenemang

WordPress Webbutik Intensivkurs 3 dagar

WordPress webbutik intensivkurs

Skapa en webbutik och hantera din webbplats bra, kursen vänder sig till dig som är aktiv i ett företag eller kanske helt enkelt vill skaffa dig en egen webbutik och en ny inkomst. Du kommer att lära dig att skapa och hantera en webbutik. Men också att få den besökt!

Kursinnehåll

WordPress webbutik får du lära dig allt det viktiga i processen att skapa en hemsida med webbutik och att hantera din webbutik. Du får även arbeta med att anpassa din hemsida eller webbutik med tillägget Elementor. Elementor är ett tillägg för kreativ design och funktion för en modern hemsida.

 

Förkunskaper

Kursen är en grundkurs – du behöver inga förkunskaper men en bra datavana är en fördel.

 

Material

I kursen ingår en övningssida att bygga upp och lära sig att hantera en wordpress hemsida med webbutik på rätt sätt. Sidan kan sedan importeras till din egen domän efter färdigställandet. Video bibliotek med grunden för att hanterar WordPressidan finns tillgängligt mellan träffarna, samt det material gruppen tar fram under träffarna.

 

Kursledare

Ledare, Mikael Bexander med över tio års erfarenhet av att utbilda företagare och föreningar i Kronobergs län inom WordPress och Webbutiker.

 

Utvecklingsmöjligheter

För dig som vill lära dig hur du bygger en webbutik och kopplar ihop din webbutik med Facebook och Instagram finns ett antal kompletterande kurser där du har möjlighet att utveckla din webbutik till nästa nivå.

 

Bra att veta

Kursen omfattar tre träffar och tid bör avsättas mellan träffarna (på kvällen efter varje dag) för att tillgodogöra sig kursinnehållet så bra som möjligt. Kursen utgår från kursdeltagarnas grundkunskaper och målsättningar, för att diskussioner frågor och funderingar ska komma så nära kursdeltagarnas individuella målsättning. Avsteg eller förändringar i arbetsplanen sker efter behov i samråd med kursdeltagare för att uppnå ett bra resultat av uppsatta mål.

Du gör din beställning och betalning genom att köpa en av de 10 biljetter som finns till denna kurs med start 14  September. Din bokning av kursen bekräftas vid betalningen till Svenska mediatrickets bankonto. betalning görs via företagets Swish.

WordPressutbildningen strävar efter att hålla hög kvalité på kurserna. Grupperna är små och våra ledare utbildas kontinuerligt för att hänga med i den digitala utvecklingen.

 

Kursens datum:

Träff 1, Fredag 3 januari 09.00 – 15.00
Träff 2, Lördag 4 januari 09.00 – 15.00
Träff 3, Söndag 5  januari 09.00 – 15.00

Plats:Icon huset BYN Växjö, Storgatan 82A

Bild av Mikael Bexander

Mikael Bexander

Wordpressutbildningen
Svenska Mediatricket AB

WordPress Webbutik Intensivkurs 3 dagar