Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

WordPress ”start up” egen hemsida

januari 19 @ 09:00 - 15:00

$1850
Hemsida

Kursen för dig som vill hantera din egen hemsida och publicera innehåll med jämna mellan rum på ett enkelt sätt.

I den här omfattande start up kursen för dig som vill bygga din egen hemsida, lär du dig steg för steg hur du bygger din webbplats med hjälp av den kraftfulla WordPress-plattformen. Oavsett om du är en blivande bloggare, småföretagare eller bara vill etablera en online närvaro, erbjuder WordPress en användarvänlig och anpassningsbar lösning.

Under hela processen har du  handledningen för att nå ditt mål och bli synlig på sök sidorna. Vi att gå igenom allt från att ställa in ditt webbhotell och din domän, installera WordPress, välja ett tema och anpassa din webbplats design.

Vi kommer att fördjupa oss i grunderna för att skapa sidor och inlägg, organisera ditt innehåll och optimera det för sökmotorer.

Upptäck hur du använder plugins för att förbättra din webbplats funktionalitet, såsom kontaktformulär, integration med sociala medier och e-handelsmöjligheter. Vi kommer också att ge insikter i viktiga SEO-strategier för att öka din webbplats synlighet i sökmotor ranking.

Var med oss ​​när vi avmystifierar processen att bygga en webbplats med WordPress, avmystifierar teknisk jargong och guidar dig mot att skapa en professionell och estetiskt tilltalande online närvaro.

Kurs start fredag den 19/1 09.00- 15:00

Details

Date:
januari 19
Time:
09:00 - 15:00
Cost:
$1850
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Icon BYN VÄXJÖ
Storgatan 82A
Växjö, Kronobergslän 35246 Sverige
Phone
0700913915

Organizer

WordPressutbildningen
Phone
0700913915
Email
mikael@svenska-mediatricket.se
View Organizer Website
Picture of Mikael Bexander

Mikael Bexander

Wordpressutbildningen
Svenska Mediatricket AB

Hemsida